Pelastusrukous

Ihmisen elämän tärkein asia on tulla uskoon eli pyytää Jeesus sydämeen asumaan. Jos haluat kääntyä Jumalan puoleen tässä ja nyt, niin voit rukoilla seuraavan rukouksen:

Rakas Jeesus, käännyn nyt sinun puoleesi. Anna minun kaikki syntini anteeksi ja tule minun sydämeeni asumaan. Otan sinut Jeesus vastaan Pelastajanani ja Vapahtajanani. Kruunaan sinut Jeesus nyt elämäni Herraksi. Kiitän sinua Jeesus ristintyöstäsi - siitä, että sovitit kaikki syntini Golgatan ristillä 2000 vuotta sitten. Vuodatit sydänveresi minun tähteni, että pelastuisin. Tässä ja nyt Herra Jeesus pelasta minut. Vastalahjaksi Herra Jeesus saat omaksesi minun koko loppuelämäni. Luovutan elämäni rakas Jeesus sinun hallintaasi ja tartu Jeesus minun käteeni tässä hetkessä ja johdata minua täällä maanpäällä vaeltaessani ja vie kerran taivaaseen näkemään ihmeelliset kasvosi. Ylistän sinua Jeesus ristintyöstäsi. Uskon, että uskomalla sinuun saan syntini anteeksi sinun ihmeellisen ja voimallisen nimesi tähden. Olen nyt sinun omasi Jeesus. Kiitos Jeesus kun minut nyt pelastit. Kiitos kaikesta!

Jos rukoilit äskeisen rukouksen, niin onnittelen sinua elämän tärkeimmästä valinnasta. Kun valitsit Jeesuksen, niin sinä rakas ystävä, valitsit samalla iankkaikkisuuden Jeesuksen luona taivaassa. Olet nyt syntynyt uudesti Jumalan lapseksi. Kallein asia on tämä päivä. Raamattu sanoo: "Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi. Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut". Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä." 2. Korinttolaiskirje 6:1-2